Spydeberg Tannlegesenter

Spydeberg Tannlegesenter bytter navn til Melodent Spydeberg

Til gamle og kjære kunder: Vi er Spydeberg Tannlegesenter, bare i ny fjærdrakt. Vi har byttet navn til Melodent Spydeberg, samtidig som vi har utvidet med en ny klinikk i Mysen. Navnet kommer av de to første bokstavene i navnet til Mehmet og Louise som hadde lyst til å videreutvikle klinikken i Spydeberg. Vi har som mål å gi våre pasienter et godt tilbud innen tannhelse  med moderne utstyr. Ellers er vi akkurat som før, med de samme fine folka og i de samme lokalene.

Klinikken har nylig gjennomgått en renovering, vi har økt kapasiteten til hele 4 behandlingsrom med mye nytt utstyr og fine fasiliteter for våre pasienter.

Vi tilbyr alle vanlige tannhelsetjenester og har spesialkompetanse på tannlegeskrekk, tannkjøttsbehandling og implantater/tannskruer.  Vi har HELFO avtale og sørger for at du får refusjon når du har krav på det. Spør oss om refusjonsordning fra Helfo.

Vi ønsker å få deg som pasient til å føle deg godt ivaretatt og trygg her hos oss, det er derfor viktig for oss med god informasjon til deg.
Vi er opptatt av videreutdannelse hos tannlegene, slik at vi hele tiden kan tilby den beste behandlingen.

Med vennlig hilsen

Melodent Spydeberg (Tidligere Spydeberg Tannlegesenter)

Spydeberg Tannlegesenter - Tannlege Spydeberg
Spydeberg Tannlegesenter